Service

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over haven, schip, omgeving en varen. Ons team van betrokken, enthousiaste medewerkers helpt u graag. Op het publicatiebord bij het havenkantoor vindt u elke dag een nieuw weerbericht. Ook kunt u hier folders en plattegronden van de omgeving verkrijgen..

Havenkantoor

In het havenkantoor kunt u tijdens openingstijden onder andere terecht voor:

  • toegangscode voor sanitair
  • het voldoen van liggeld
  • WiFi toegangscodes voor internet in de haven

Sanitair

Na het voldoen van uw liggeld ontvangt u een toegangscode waarmee u toegang krijgt tot het sanitair. In deze sanitaire voorzieningen kunt u gratis douchen en gebruik maken van het toilet.

  • Sanitair ‘Brug over de Haaven’ Vesting: 2 douches, 2 wasbakken, 1 wc’s en 1 urinoir (kaart: G2).
  • Sanitair ‘Kleine Strandje’ nabij vuurtoren en strandje: 4 douches, 6 wasbakken en 4 wc’s (kaart: G1).
  • Sanitair ‘Koopvaardijhaven WZ’ bij het ‘Kanaal door Voorne’: 4 douches en 6 wc’s (kaart: G3)

Huisvuil

Huisvuil kunt u storten in de afvalbakken die overal op de kades staan. Indien deze vol zijn, dan vragen wij u dit te melden bij de havendienst.

Vuilwaterstation

Bij ‘Marina Cape Helius’ in de Heliushaven (kaart: D4) is een vuilwaterstation aanwezig, waar uw septictank geleegd kan worden.

Brandstof

Bij watersportvereniging ‘Helius’ in de Heliushaven (kaart: D1) is dieselolie verkrijgbaar. Op de loswal tussen de steigers A en B staat de dieseloliepomp. Via de havenmeester is het mogelijk dieselolie te tanken.

Boodschappen en winkelen

Voor uw boodschappen kunt u terecht in winkelcentrum ‘De Struytse Hoeck‘ of winkelcentrum het ‘Evertsenplein‘.

Watersportartikelen

Voor watersportartikelen, tuigages, keuringen en al uw technische vragen, kunt u terecht bij ‘De Vuurtoren Waterspor’ aan de Oostkade 38a (vestinghaven), telefoonnummer: 0181-627882, e-mail: info@devuurtorenwatersport.nl, website: www.devuurtorenwatersport.nl.

Uit eten

In de Heliushaven kunt u terecht bij de kantines van de daar aanwezige watersportverenigingen. In de Vesting vindt u verschillende eetgelegenheden http://www.eet.nu/hellevoetsluis.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde NS stations zijn in Rotterdam en Schiedam. Beide stations zijn bereikbaar met bus en metro. Met de bus gaat u naar Spijkenisse en daar vandaan kunt u de metro nemen naar Rotterdam of Schiedam. Busstations vindt u aan de Kanaalweg (nabij de groene ophaalbrug), Amnesty Internationallaan (bij de scholen en bij Vermaat autobedrijf).

  • Connexxion (bus): 0900-9292
  • NS (trein): 0900-1475
 
TwitterTwitter