Ligplaatsen

De gemeentelijke haven in de Vesting heeft 100 ligplaatsen voor alle maten plezierschepen. In de Koopvaardijhaven (monding ‘Kanaal door Voorne’) en in de Veerhaven hebben we 50 ligplaatsen voor alle maten plezierschepen. Als u de haven aanvaart, kunt u contact opnemen via marifoonkanaal 74 of telefoonnummer 0181-330688. Wij wijzen u verder naar een plek in de haven. Op alle plaatsen is water en walstroom (16A, 220V) aanwezig en kunt u internet gebruiken via een inlogcode die in het havenkantoor te verkrijgen is.

Passanten
U kunt uw ligplaats uitsluitend per PIN betalen bij de havendienst in het havenkantoor bij de brug over de Haaven in de Vesting of in het havenkantoor bij de sluis in het Kanaal door Voorne. U krijgt dan ook informatie over o.a. het gebruik van het sanitair en WiFi.
Na het afrekenen krijgt u een sticker en een toegangscode voor het gebruik van het sanitair en WiFi. De sticker moet goed zichtbaar op uw schip bevestigd worden, zodat de havenmeester kan zien dat u betaald heeft.

Superjachten
De Hellevoetse havens liggen dicht bij de zee. Het is daarom een ideale locatie voor superjachten en een perfect vertrekpunt voor proefvaarten met zeegaande schepen. De steigers bij de Koopvaardijhaven (entree ‘Kanaal door Voorne’) zijn ruim opgezet en o.a voorzien van krachtstroom (32A, 380V), waardoor wij alle maten megajachten een plaats kunnen bieden. Diverse toonaangevende scheepswerven maken regelmatig gebruik van deze mogelijkheden om deze, vaak bijzondere superjachten, af te bouwen.

 
TwitterTwitter